Час приготування: 55 хвилин + охолодження
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
вершки густі – 500 г цукор – 150 г ванілін – 1/3 ч. ложки желатин – 2 ст. ложки ягоди – 100 г
Приготування
Вершки нагрійте, додайте цукор, ванілін, доведіть до кипіння при постійному помішуванні і зніміть з вогню.
Желатин залийте невеликою кількістю холодної кип’яченої води і дайте набрякнути крупинки. Воду злийте і розпустіть желатин на водяній бані.
Вершки змішайте з розпущеним желатином і збийте.
Розлийте вершки з желатином по порційних формочках і поставте в холодильник на 3 години.
Перед подачею на стіл формочки опустіть в гарячу воду, десерт викладіть на тарілки і оформіть ягодами.