Картопля, фарширована м’ясом і грибами

Картопля,  фарширована м'ясом і грибами

Звичайна картопля володіє насправді унікальними властивостями, адже вона містить цілий набір необхідних для організму людини речовин в оптимальних кількостях.

Енергія вуглеводів додає нам сил, і ми відчуваємо себе бадьорими і енергійними. Харчові волокна, які містить картопля, нормалізують процес травлення, виводять з організму «шкідливий» холестерин і покращують обмінні процеси. А ніжна клітковина картоплі не подразнює кишковий тракт.

Вихід – 4 порції

Час приготування – 45 хвилин

Інгредієнти:
картопля – 8 шт.
фарш м’ясний – 200 г.
гриби – 200 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
перець чорний мелений
сіль

Приготування картоплі, фаршированої м’ясом і грибами
Картоплю очистіть, розріжте бульби уздовж навпіл і вийміть у них серцевину.

Цибулю і гриби дрібно наріжте і змішайте з фаршем. Посоліть.

Підготовлені половинки бульб заповніть приготованим фаршем і варіть їх у пароварці близько 20 хвилин.

Подавайте фаршировану картоплю зі сметаною, оформивши зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: