Звичайна картопля володіє насправді унікальними властивостями, адже вона містить цілий набір необхідних для організму людини речовин в оптимальних кількостях.
Енергія вуглеводів додає нам сил, і ми відчуваємо себе бадьорими і енергійними. Харчові волокна, які містить картопля, нормалізують процес травлення, виводять з організму «шкідливий» холестерин і покращують обмінні процеси. А ніжна клітковина картоплі не подразнює кишковий тракт.
Вихід – 4 порції
Час приготування – 45 хвилин
Інгредієнти:
картопля – 8 шт.
фарш м’ясний – 200 г.
гриби – 200 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
перець чорний мелений
сіль
Приготування картоплі, фаршированої м’ясом і грибами
Картоплю очистіть, розріжте бульби уздовж навпіл і вийміть у них серцевину.
Цибулю і гриби дрібно наріжте і змішайте з фаршем. Посоліть.
Підготовлені половинки бульб заповніть приготованим фаршем і варіть їх у пароварці близько 20 хвилин.
Подавайте фаршировану картоплю зі сметаною, оформивши зеленню.