Вихід – 4 порції
Час приготування – 30 хвилин
Інгредієнти:
філе курки – 4 шт.
цибуля-порей – 1 стебло
вершки густі – 1 склянка
перець чорний мелений
сіль
Приготування курячого філе з цибулею-пореєм
Частину цибулі-порей наріжте кружальцями, решту подрібніть.
У кожному філе зробіть два надрізи.
Філе посоліть, поперчіть і вкладіть в надрізи кружечки цибулі-порею. Варіть філе на пару 15 хвилин.
Для соусу вершки доведіть до кипіння. Покладіть в них цибулю-порей, що залишилася, посоліть, поперчіть і варіть 5 хвилин.
При подачі залийте філе соусом, гарніруйте відварною цвітною капустою броколі.