Овочеве рагу – головна страва на столі тих, хто піклується не тільки про фігуру, а й про здоров’я.
Зміст
Інгредієнти
капуста броколі – 1 качан
шпинат – 2 пучка
баклажан – 1 шт.
помідори – 5 шт.
цибуля – 1 шт.
оливкова олія – 4 ст. л.
сіль – за смаком
Приготування овочевого рагу зі шпинатом
Баклажан нарізати кубиками, цибулю – півкільцями. З помідорів зняти шкірку і нарізати невеликими кубиками. Шпинат подрібнити.
Броколі розібрати на суцвіття і обсмажити в сотейнику на оливковій олії. Вийняти шумівкою.
У цьому ж маслі обсмажити до золотистого кольору цибулю, вийняти її, потім обсмажити баклажан.
До баклажанів добавити помідори, цибулю, броколі і шпинат.
Посолити, перемішати і тушкувати під кришкою 15 хвилин.