Вихід – 4 порції
Час приготування – 1 година
Інгредієнти:
перець солодкий – 6 шт.
гриби – 300 г.
сир – 300 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
олія оливкова – 1 ст. ложка
сметана – 100 г.
сіль
Приготування перцю, фаршированого сиром і грибами
Перець очистити від плодоніжки з насінням і варіть з грибами на пару 10 хвилин, потім охолодіть.
Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії.
Сир посоліть і перемішайте зі смаженою цибулею.
Перці нафаршируйте грибами і сиром так, щоб гриб опинився в центрі.
Варіть на пару до готовності.
При подачі розріжте перці навпіл, полийте сметаною і оформіть зеленню.