Перець, фарширований сиром і грибами

Перець, фарширований сиром і грибами

Вихід – 4 порції

Час приготування – 1 година

Інгредієнти:
перець солодкий – 6 шт.
гриби – 300 г.
сир – 300 г.
цибуля ріпчаста – 1 головка
олія оливкова – 1 ст. ложка
сметана – 100 г.
сіль

Приготування перцю, фаршированого сиром і грибами
Перець очистити від плодоніжки з насінням і варіть з грибами на пару 10 хвилин, потім охолодіть.

Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії.

Сир посоліть і перемішайте зі смаженою цибулею.

Перці нафаршируйте грибами і сиром так, щоб гриб опинився в центрі.

Варіть на пару до готовності.

При подачі розріжте перці навпіл, полийте сметаною і оформіть зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: