Час приготування – 35 хвилин + маринування
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
м’якоть яловичини (вирізка) – 600 г цибуля ріпчаста – 2 шт. оцет винний – 1/2 склянки перець чорний мелений – 2 щіпки сіль
Приготування
Яловичу вирізку наріжте кубиками масою 30-40 г., посоліть, поперчіть, додайте нарізану кільцями ріпчасту цибулю, полийте оцтом і поставте на 5-6 годин у холодне місце для маринування.
М’ясо нанижіть на шампури і смажте над вугіллям, часто перевертаючи, до утворення рум’яної скоринки.
Викладіть бастурму на блюдо. На гарнір подайте зелену цибулю, лимон, зелень, зерна граната і часточки грейпфрутів.
Щоб додати страві пряний аромат, під час смаження посипте гаряче вугілля сумішшю мелених сушених трав.