Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Час приготування – 35 хвилин + маринування

Інгредієнти на 4 порції

м’якоть яловичини (вирізка) – 600 г
цибуля ріпчаста – 2 шт.
оцет винний – 1/2 склянки
перець чорний мелений – 2 щіпки
сіль

Приготування

Яловичу вирізку наріжте кубиками масою 30-40 г., посоліть, поперчіть, додайте нарізану кільцями ріпчасту цибулю, полийте оцтом і поставте на 5-6 годин у холодне місце для маринування.

М’ясо нанижіть на шампури і смажте над вугіллям, часто перевертаючи, до утворення рум’яної скоринки.

Викладіть бастурму на блюдо. На гарнір подайте зелену цибулю, лимон, зелень, зерна граната і часточки грейпфрутів.

Щоб додати страві пряний аромат, під час смаження посипте гаряче вугілля сумішшю мелених сушених трав.

Подобається допис? Поділіться з друзями: