Зміст
Інгредієнти
500 г яловичини 150-200 г свіжих грибів 50 г рису 1 яйце 3 столові ложки олії 2 – 3 картоплі 1 цибулина 50 г масла вершкового 3 столові ложки сухарів панірувальних 1 пучок зелені петрушки і кропу приправа для м’яса мелений сушений базилік перець чорний мелений сіль
Приготування
Яловичину промити нарізати, цибулю очистити, вимити, розрізати.
М’ясо і цибулю пропустити через м’ясорубку, додати рис, збите яйце. Фарш посолити, поперчити, перемішати.
Картоплю вимити і очистити. Зелень кропу вимити. Гриби перебрати, промити, очистити, дрібно нарізати.
З фаршу сформувати коржі, покласти в середину гриби. З’єднати краї, сформувати биточки.
Биточки змочити в яйці, обваляти в панірувальних сухарях.
Биточки викласти на сковороду з розігрітою олією.
Обсмажувати на сильному вогні з обох боків протягом 10 хвилин.
Зменшити вогонь, посипати биточки приправою і меленим базиліком. Смажити биточки протягом 15 – 20 хвилин.
Картоплю нарізати соломкою. Викласти в сковороду з розігрітим вершковим маслом, посолити, смажити, періодично помішуючи 15 – 20 хвилин.
Зелень петрушки вимити і пошаткувати.
Биточки викласти в тарілку, гарнірувати смаженою картоплею, оформити гілочками кропу, посипати зеленню петрушки.