Зміст
Інгредієнти
1 качка 500 гр. картоплі 300 гр. свіжих печериць 1 цибулина чорний перець, сіль олія
Приготування
Дрібно нарізаємо цибулю. Чистимо гриби і нарізаємо їх на невеликі шматочки. Картоплю нарізаємо на невеликі кубики. Обсмажуємо цибулю на невеликій кількості олії, додаємо гриби, прожарюємо близько п’яти хвилин. Слідом додаємо картоплю, сіль і перець, смажимо ще близько десяти хвилин.
У підготовлену (потрушену і обпалену) качку викладаємо нашу начинку. Зашиваємо нитками або защипуємо зубочистками нашу качку. Солимо й перчимо її.
Розміщуємо качку в рукав для запікання, кладемо на деко і відправляємо в духовку на пару годин при помірному жарі. Готово! Смачна качка, яка чудово підійде для самого пишного застілля.