Зміст
Інгредієнти
1 куряча грудка 400 гр. печериць 1 велика цибулина 100 гр. твердого сиру 3 ст.л. сметани
Приготування
Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Цибулю пасируєм на оливковій або соняшниковій олії до прозорості м’ясо і через 4-5 хв. гриби, сіль, перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати хв 5. Начинка готова.
Приготування Мушлі відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, “вкриваючи” тертим сиром. Для зарум`янювання начинені черепашки ставимо в духовку.