Фаршировані ракушки

Фаршировані ракушки

Інгредієнти

1 куряча грудка
400 гр. печериць
1 велика цибулина
100 гр. твердого сиру
3 ст.л. сметани

Приготування

Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Цибулю пасируєм на оливковій або соняшниковій олії до прозорості м’ясо і через 4-5 хв. гриби, сіль, перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати хв 5. Начинка готова.

Приготування Мушлі відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, “вкриваючи” тертим сиром. Для зарум`янювання начинені черепашки ставимо в духовку.

Подобається допис? Поділіться з друзями: