Зміст
Інгредієнти
курячі стегенця – 9 шт. великі цибулини – 2 шт. велика морквина – 1 шт. шампіньйони – 350 г майонез яйце – 1 шт. кріп – 1 пучок сіль, перець
Приготування
Зняти шкіру з курячих ніжок і витягнути кістки, залишивши тільки трошки кінчик(кістки). Куряче м’ясо перемолоти через м’ясорубку. Цибулю і моркву стерти на тертці, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Порізати гриби і обсмажити.
Обсмажені цибулю, моркву і гриби пропустити через м’ясорубку і додати в курячий фарш. У фарш додати сире яйце, сіль, перець і дрібно нарізаний кріп. Суміш добре перемішати.
Нафарширувати ніжки.
Згорнути їх конвертом.
Обмазати ніжки майонезом і укласти їх на змащений олією деко швом вниз. Духовку розігріти. Запікати фаршировані ніжки в духовці, при 180 градусів 45 хвилин.