Фаршировані стегенця

Фаршировані стегенця

Інгредієнти

курячі стегенця – 9 шт.
великі цибулини – 2 шт.
велика морквина – 1 шт.
шампіньйони – 350 г
майонез
яйце – 1 шт.
кріп – 1 пучок
сіль, перець

Приготування

Зняти шкіру з курячих ніжок і витягнути кістки, залишивши тільки трошки кінчик(кістки). Куряче м’ясо перемолоти через м’ясорубку. Цибулю і моркву стерти на тертці, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Порізати гриби і обсмажити.

Обсмажені цибулю, моркву і гриби пропустити через м’ясорубку і додати в курячий фарш. У фарш додати сире яйце, сіль, перець і дрібно нарізаний кріп. Суміш добре перемішати.

Нафарширувати ніжки.

Згорнути їх конвертом.

Обмазати ніжки майонезом і укласти їх на змащений олією деко швом вниз. Духовку розігріти. Запікати фаршировані ніжки в духовці, при 180 градусів 45 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: