Зміст
Інгредієнти
кролик – 1 шт. морква – 2 шт. цибуля – 2 шт. помідори – 2 шт. часник – 2 зубці сметана – 1 ст. лимон – 0,5 шт. сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх, паприка – за смаком
Приготування
Кролика розріжте на порційні шматки. Посоліть, поперчіть, полийте соком половини лимона, додайте тонко нарізаний часник і залиште на кілька годин.
Цибулю і моркву очистіть, поріжте і підсмажте на олії. Помідори обпарте, зніміть шкірку і наріжте.
Шматочки кролика запаніруйте в борошні та обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
У каструлю складіть обсмаженого кролика, цибулю з морквою і помідори, залийте сметаною, додайте приправи і трохи води. Тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 1 годину.
При подачі посипати кролика порізаним кропом.