Час приготування 1 година 45 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
крильця курячі – 800 г соус соєвий – 3 ст. ложки борошно рисове або кукурудзяне – 1 ст. ложка перець солодкий зелений – 200-300 г олія – 3 ст. ложки каррі – 1 ч. ложка перець чорний мелений сіль
Приготування
Крильця сформуйте, підкрутивши кінці, посоліть, поперчіть.
У соєвий соус додайте каррі і борошно, перемішайте і залийте крильця. Маринуйте 20 хвилин.
Дістаньте крильця з маринаду і обсмажте на олії до утворення рум’яної скоринки.
Покладіть перець, нарізаний смужками, і смажте все разом. Влийте рідину, що залишилася від маринування, і доведіть до кипіння.
Подавайте з листям салату і свіжими овочами.