Курячий шашлик з картоплею в духовці

Курячий шашлик з картоплею в духовці

Інгредієнти

філе куряче (зі стегна) – 1,5 кг
цибуля ріпчаста – 4 шт.
сіль (за смаком)
перець чорний (мелений, за смаком)
оцет столовий (9%) – 50 мл
картопля – 7 шт.

Приготування

Нарізаєм куряче філе на невеликі шматочки, складаємо в миску. Додаємо, перець, сіль, цибулю нарізану кільцями, оцет. Перемішуємо і залишаємо маринуватися м’ясо, приблизно на 1-2 години.

Сиру картоплю чистимо, нарізаємо кільцями і викладаємо на деко. Замариноване м’ясо нанизуємо на дерев’яні шпажки, чергуючи з кільцями цибулі.

Шашлики викладаємо на деко, на шар картоплі. Ставимо деко в розігріту духовку хвилин на 30. Коли верхня частина шашликів підсмажиться, їх треба акуратно перевернути, щоб м’ясо було рум’яне з усіх боків. Картопелька просочується соком від м’яса і виходить дуже смачною.

Смачного!

Подобається допис? Поділіться з друзями: