Зміст
Інгредієнти
фарш м’ясний – 500 гр. цибуля ріпчаста – 2 шт. гриби – 500 гр. лаваш вірменський тонкий – 5 шт. молоко – 1 склянка мука – 1 ст. ложка сир за смаком
Приготування
Гриби обсмажуємо з цибулею, м’ясний фарш солимо перчимо (не сильно) змащуємо форму маслом і викладаємо шарами:
- лаваш
- фарш
- лаваш
- гриби
- лаваш і т.д.
Готуємо молочний соус: 1 ст. ложку борошна розмішуємо в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, соус повинен загуснути. заливаємо цією сумішшю “лазанью”, посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30-40 хв. до рум’яної скоринки.
Гриби можна замінити помідорами або додати туди ще помідорами. Кому як захочеться.