Лінива лазанья

Лінива лазанья

Інгредієнти

фарш м’ясний – 500 гр.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
гриби – 500 гр.
лаваш вірменський тонкий – 5 шт.
молоко – 1 склянка
мука – 1 ст. ложка
сир за смаком

Приготування

Гриби обсмажуємо з цибулею, м’ясний фарш солимо перчимо (не сильно) змащуємо форму маслом і викладаємо шарами:

  • лаваш
  • фарш
  • лаваш
  • гриби
  • лаваш і т.д.

Готуємо молочний соус: 1 ст. ложку борошна розмішуємо в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, соус повинен загуснути. заливаємо цією сумішшю “лазанью”, посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30-40 хв. до рум’яної скоринки.

Гриби можна замінити помідорами або додати туди ще помідорами. Кому як захочеться.

Подобається допис? Поділіться з друзями: