М’ясне суфле (рецепт для мультиварки)

М'ясне суфле

Час приготування – 1 година

Інгредієнти на 2 порції

м’якоть телятини – 250 г
хліб пшеничний черствий – 1 скибочка
кукурудза консервована – 1 ст. ложка
перець солодкий – 1/2 шт.
молоко – 1/2 склянки
яйця – 2 шт.
мускатний горіх мелений – 1/4 ч. ложки
масло вершкове – 1 ст. ложка
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Хліб без скоринки замочіть в молоці, потім відіжміть. Телятину пропустіть через м’ясорубку, додайте замочений хліб і пропустіть через м’ясорубку ще раз.

У фарш додайте рубаний солодкий перець і кукурудзу, що залишився від замочування хліба, молоко і яєчні жовтки. Масу приправити мускатним горіхом, посоліть, поперчіть і перемішайте. Яєчні білки збийте до стійкої піни і введіть у фарш.

Викладіть приготовану масу в змащені маслом формочки, поставте в контейнер-пароварку. Накрийте формочки плівкою і готуйте в програмі «Варка на пару» по інструкції до програми.

При подачі полийте суфле розтопленим вершковим маслом. Гарніруйте відварною спаржею.

В якості добавок до суфле можна використовувати різноманітні овочі, наприклад, зелений горошок, стручкову квасолю або спаржу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: