Час приготування – 1 година
Зміст
Інгредієнти на 2 порції
м’якоть телятини – 250 г хліб пшеничний черствий – 1 скибочка кукурудза консервована – 1 ст. ложка перець солодкий – 1/2 шт. молоко – 1/2 склянки яйця – 2 шт. мускатний горіх мелений – 1/4 ч. ложки масло вершкове – 1 ст. ложка перець чорний мелений сіль
Приготування
Хліб без скоринки замочіть в молоці, потім відіжміть. Телятину пропустіть через м’ясорубку, додайте замочений хліб і пропустіть через м’ясорубку ще раз.
У фарш додайте рубаний солодкий перець і кукурудзу, що залишився від замочування хліба, молоко і яєчні жовтки. Масу приправити мускатним горіхом, посоліть, поперчіть і перемішайте. Яєчні білки збийте до стійкої піни і введіть у фарш.
Викладіть приготовану масу в змащені маслом формочки, поставте в контейнер-пароварку. Накрийте формочки плівкою і готуйте в програмі «Варка на пару» по інструкції до програми.
При подачі полийте суфле розтопленим вершковим маслом. Гарніруйте відварною спаржею.
В якості добавок до суфле можна використовувати різноманітні овочі, наприклад, зелений горошок, стручкову квасолю або спаржу.