Зміст
Інгредієнти
паста – 300 гр. морква – 1 шт. стебло селери цибуля – 1 шт. яловичий фарш – 300 гр. помідор – 1 – 2 шт. вершки – 80 гр. вино сухе біле – 6 ст.л. маслинова олія сіль чорний перець духмяний перець сир
Приготування
Овочі подрібнити і потушкувати в маслиновій олії 5 хвилин. Додати фарш, посолити, поперчити і готувати, помішуючи, декілька хвилин. Додати духмяний перець, вино і готувати, поки не випарується вино.
Ввести перетерті томати, готувати 30 – 40 хвилин, у разі потреби додати трохи води. Потім додати вершки. Довести до кипіння і зняти з вогню.
Відварити пасту, відкинути на друшляк, викласти поверх соуси, перемішати і прогріти 1 хвилину. Зверху посипати тертим сиром.