Паста з рагу з фаршу

Паста з рагу з фаршу

Інгредієнти

паста – 300 гр.
морква – 1 шт.
стебло селери
цибуля – 1 шт.
яловичий фарш – 300 гр.
помідор – 1 – 2 шт.
вершки – 80 гр.
вино сухе біле – 6 ст.л.
маслинова олія
сіль
чорний перець
духмяний перець
сир

Приготування

Овочі подрібнити і потушкувати в маслиновій олії 5 хвилин. Додати фарш, посолити, поперчити і готувати, помішуючи, декілька хвилин. Додати духмяний перець, вино і готувати, поки не випарується вино.

Ввести перетерті томати, готувати 30 – 40 хвилин, у разі потреби додати трохи води. Потім додати вершки. Довести до кипіння і зняти з вогню.

Відварити пасту, відкинути на друшляк, викласти поверх соуси, перемішати і прогріти 1 хвилину. Зверху посипати тертим сиром.

Подобається допис? Поділіться з друзями: