Зміст
Інгредієнти на 4 порції
м’якоть яловичини – 800 г
суміш перців горошком – 60 г
сіль
Для соусу
вершки – 85 мл
сметана густа – 150 г
бренді – 2 ст. ложки
цукор – 1/2 ч. ложки
сіль
Приготування
Суміш перців подрібніть млинком або в ступці.
Яловичину, зрізавши зайвий жир, розріжте на 4 стейка. Стейки посипте подрібненим перцем, злегка втріть його в волокна м’яса.
Викладіть стейки на гарячу решітку і смажте 2-7 хвилин з одного боку до бажаного ступеня готовності.
Стейки переверніть і смажте з іншого боку ще 2-7 хвилин. Наприкінці посоліть.
Для соусу змішайте вершки зі сметаною. Влийте бренді, додайте цукор і сіль за смаком.
Викладіть стейки на блюдо, полийте соусом, оформіть зеленню. Гарніруйте вареними овочами.