Час приготування – 1 година 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
м’якоть яловичини – 400 г рис – 140 г олія – 4 ст. ложки цибуля ріпчаста – 1 головка морква – 1 шт. томатне пюре – 1 ст. ложка зерна граната – 3 ст. ложки часник 3 зубчики сіль
Приготування
Рис промити до чистої води. Моркву і цибулю наріжте кубиками. М’ясо наріжте шматочками по 20 г, посоліть. Чашу мультиварки змастіть маслом. Покладіть в чашу цибулю, моркву, м’ясо і рис.
Вилийте в чашу мультиварки 1 склянку води, додайте томатне пюре, часник, посоліть. Виберіть програму «Плов» і готуйте з інструкції до програми. Після приготування перемішайте плов.
При подачі посипте рубаною зеленню і зернами граната.
Щоб плов вийшов більш ароматним, використовуйте додаткові приправи – зіру і барбарис.