Зміст
Інгредієнти
потрухи курячі (шлунок, печінка, серця), крильця – 600 гр. морква – 2 шт. цибуля ріпчаста – 2 шт. сіль, перець, приправа до курки – на смак
Для соусу
борошно – 1 ст. ложка масло вершкове – 1 ст. ложка сметана – 1 склянка
Приготування
Підготовлені й промиті курячі потрухи обсмажити, додати нарізані часточками пасеровані моркву та цибулю, залити гарячою водою й тушкувати до готовності, заправивши наприкінці тушкування сметанним соусом, перець та сіль (або приправою до курки). Можна також додати м’ясо птиці.
Приготування соусу
Борошно легенько підсмажити на вершковому маслі, трохи охолодити, розбавити гарячою водою, додати гарячу сметану.