Шашлик із м’яса курчати та свинини

Шашлик із м’яса курчати та свинини

Інгредієнти

100 г м’яса курчати
100 г напівжирної свинини
20-30 г сала
1 цибулина
сіль, чорний перець, мелений солодкий червоний перець
крихти черствого хліба
1 лимон
гірчиця
олія
вершкове масло

Приготування

М’ясо й сало нарізати кубиками і нанизати послідовно на дерев’яний рожен.

Підготовлений шашлик витримати близько 1 год в суміші олії, лимонного соку, чорного перцю (горошком) і солі. Потім відцідити, обваляти в хлібних крихтах, змішаних із сіллю, меленим чорним і червоним солодким перцем, і смажити на сильно нагрітій решітці.

Підсмажений шашлик покласти на зварений у бульйоні й посипаний зеленню петрушки рис, збризнути розтопленим вершковим маслом (декількома краплями) і подати.

Подобається допис? Поділіться з друзями: