Зміст
Інгредієнти
100 г м’яса курчати 100 г напівжирної свинини 20-30 г сала 1 цибулина сіль, чорний перець, мелений солодкий червоний перець крихти черствого хліба 1 лимон гірчиця олія вершкове масло
Приготування
М’ясо й сало нарізати кубиками і нанизати послідовно на дерев’яний рожен.
Підготовлений шашлик витримати близько 1 год в суміші олії, лимонного соку, чорного перцю (горошком) і солі. Потім відцідити, обваляти в хлібних крихтах, змішаних із сіллю, меленим чорним і червоним солодким перцем, і смажити на сильно нагрітій решітці.
Підсмажений шашлик покласти на зварений у бульйоні й посипаний зеленню петрушки рис, збризнути розтопленим вершковим маслом (декількома краплями) і подати.