Час приготування 50 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
філе куряче – 600 г перець солодкий червоний і зелений по 1 шт. олія – 3 ст. ложки куркума мелена – 1/2 ч. ложки насіння коріандру мелене – 1-2 ч. ложки перець чорний мелений сіль
Для майонезу каррі
майонез – 185 г порошок каррі – 1 ст. ложка сметана – 65 г огірок невеликий – 1/2 шт. насіння кмину – 1/2 ч. ложки м’ята рубана – 2 ст. ложки
Приготування
Філе наріжте кубиками розмірами 3-4 см.
Солодкий перець, очистивши від насіння і перегородок, наріжте квадратиками зі стороною 3-4 см.
Змішайте куркуму з насінням коріандру, меленим перцем і олією.
Шматочки філе полийте сумішшю, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Для майонезу каррі огірок мілко наріжте, м’яту порубайте.
Змішайте майонез зі сметаною і порошком карі.
Додайте нарізаний огірок, насіння кмину і столову ложку м’яти, перемішайте.
Шматочки філе і перцю, чергуючи, нанижіть на шампури. Смажте шашлик по 3-5 хвилин з кожної сторони. Наприкінці посоліть.
Викладіть шашлик на блюдо. Окремо подайте майонез каррі, посипавши його м’ятою, що залишилася.