Шашлик з курки з майонезом каррі

Шашлик з курки з майонезом каррі

Час приготування 50 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

філе куряче – 600 г
перець солодкий червоний і зелений по 1 шт.
олія – 3 ст. ложки
куркума мелена – 1/2 ч. ложки
насіння коріандру мелене – 1-2 ч. ложки
перець чорний мелений
сіль

Для майонезу каррі

майонез – 185 г
порошок каррі – 1 ст. ложка
сметана – 65 г
огірок невеликий – 1/2 шт.
насіння кмину – 1/2 ч. ложки
м’ята рубана – 2 ст. ложки

Приготування

Філе наріжте кубиками розмірами 3-4 см.

Солодкий перець, очистивши від насіння і перегородок, наріжте квадратиками зі стороною 3-4 см.

Змішайте куркуму з насінням коріандру, меленим перцем і олією.

Шматочки філе полийте сумішшю, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Для майонезу каррі огірок мілко наріжте, м’яту порубайте.

Змішайте майонез зі сметаною і порошком карі.

Додайте нарізаний огірок, насіння кмину і столову ложку м’яти, перемішайте.

Шматочки філе і перцю, чергуючи, нанижіть на шампури. Смажте шашлик по 3-5 хвилин з кожної сторони. Наприкінці посоліть.

Викладіть шашлик на блюдо. Окремо подайте майонез каррі, посипавши його м’ятою, що залишилася.

Подобається допис? Поділіться з друзями: