Зміст
Інгредієнти
філе куряче – 500 г цибуля ріпчаста (великий) – 3 шт. картопля (середній) – 4 шт. яйця – 3 шт. сир плавлений – 3 шт. йогурт (без добавок або сметана) – 0,5 склянки сіль – за смаком зелень кропу перець чорний – за смаком
Приготування
Форму для запікання змастити олією. Картоплю очистити, порізати кружальцями. Укласти на дно, посолити. Картоплі треба зовсім небагато, щоб тільки прикривала дно. Цибулю порізати півкільцями. Укласти поверх картоплі. Куряче філе порізати шматочками. Викласти на цибулю, посолити, поперчити.
Для заливки змішати блендером яйця, сир і йогурт (сметану). Заливку вилити на куряче філе, розрівняти.
Поставити в гарячу духовку, запекти до рум’яної скоринки. За 10-15 хвилин до готовності посипати зеленню.