Свіжа картопля з м’ясом

Свіжа картопля з м'ясом

Інгредієнти

800 г м’яса (баранина, свинина, яловичина)
3 стебла зеленої цибулі
1 кг картоплі
1/2 пачки вершкового масла
1 ложка борошна
1 ложка червоного меленого перцю
по 1 пучку петрушки і кропу
сіль

Приготування

Наріжте м’ясо на шматки (3-4 на порцію), залийте його 3 склянками теплої води і додайте нарізану цибулю. Готувати, поки м’ясо не стане м’яким.

Додати картоплю, нарізану скибочками, і коли буде наполовину зварена – масло, паприку і трохи борошна.

За п’ять хвилин до готовності зніміть блюдо з вогню, додайте дрібно нарізану петрушку і кріп.

Подавати з салатом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: