Час приготування – 1 година 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 2 порції
м’якоть свинини (корейка) – 500 г цибуля ріпчаста – 1 головка сир твердий – 150 г лимон – 1 шт. майонез – 1/4 склянки приправа для гриля – 1 ч. ложка перець мелений чорний сіль
Приготування
На корейці зробіть два поздовжніх надрізи, залишаючи знизу нерозрізаною основу товщиною 1 см. Цибулю і лимон, зрізавши з нього скоринку, наріжте кружечками, сир – скибочками.
У кожен розріз вставте кружальця цибулі, потім скибочки сиру, після чого – кружальця лимона.
Фаршировану таким чином корейку потрібно щільно обв’язати нитками, а після натерти сіллю, перцем, змастити майонезом, змішаним з приправою.
Тепер корейку можна запікати: помістіть її в нагріту до 180-190 °С духовку на 1 годину.
Звільніть м’ясо від ниток і подайте.