Час приготування – 50 хвилин + маринування
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
м’якоть свинини (корейка) – 1 кг фісташки – 50 г сік лимонний – 2 ст. ложки мед – 2 ст. ложки олія оливкова – 2 ст. ложки паприка мелена 1 ст. ложка кориця мелена 1 ч. ложка перець червоний і чорний мелений сіль
Приготування
Для медової суміші розітріть мед з сіллю і прянощами, додайте лимонний сік, масло, перемішайте.
Свинину, зрізавши жир, наріжте порційними шматками і відбийте. Шматки свинини змастіть медової сумішшю, витримайте в холодильнику 2 години.
Смажте свинину на кришці барбекю або на решітці по 5-8 хвилин з кожного боку.
Відбивні укладіть на блюдо, посипте подрібненими фісташками і оформіть зеленню.
На гарнір подайте овочі гриль.
Щоб овочі приготувалися одночасно, наріжте їх шматочками однакового розміру. Спочатку починайте готувати ті, що вимагають тривалої теплової обробки, а потім додавайте продукти, які готуються швидше.