Час приготування: 1 година 10 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
1 кг баклажанів 600 г помідорів 500 г картоплі 2 стручки солодкого перцю 4-5 головок ріпчастої цибулі 2 зубчики часнику 1 стакан олії по 5 гілочок зелені (кінза, базилік, петрушка, чебрець) 2 лаврових листа мелений чорний перець сіль
Приготування
Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії, потім додайте очищені від шкірки і нарізані кубиками баклажани. Через 10 хвилин покладіть лавровий лист, нарізаний кубиками солодкий перець, очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори. Тушкуйте протягом 10 хвилин.
Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю, посоліть, поперчіть, покладіть рубані зелень і часник, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності картоплі. Можна готувати страву, уклавши всі інгредієнти шарами.
При подачі оформіть зеленню.