Равіолі запечені з овочами

Равіолі запечені з овочами

Інгредієнти

30 равіолей
1 цукіні
2 болгарських перці
2 моркви
100 г сиру
50 г вершкового масла
50 мл м’ясного бульйону
мелений перець
сіль

Приготування

Цукіні вимити, очистити, нарізати кубиками. Моркву вимити, очистити, нарізати півкругами.

Болгарський перець вимити, видалити насіння, нарізати невеликими скибочками. Сир нарізати кубиками.

Овочі і сир перемішати, посолити.

Равіолі викласти на змащене вершковим маслом деко, зверху викласти приготовану суміш.

Влити бульйон, поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин.

Равіолі і овочі викласти на тарілку, поперчити.

При подачі до столу страву можна полити кетчупом або соусом, з приготовленої суміші майонезу, сметани і томатної пасти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: