Зміст
Інгредієнти
500-600 г капусти 3-5 столові ложки борошна 3 яйця сіль, перець, спеції за смаком 2 цибулини 2-3 морквини 500 г фаршу 100 г тертого сиру 3-4 столові ложки майонезу олія для смаження зелень
Приготування
Капусту дрібно нашаткувати або подрібнити в блендері. Додати яйця, сіль, перець, спеції за смаком і борошно. Все перемішати. На сковороді спекти млинці, остудити.
Цибулю подрібнити, на крупній тертці подрібнити морквину – все обсмажити. Посолити, поперчити. Фарш посолити.
Змастити капустяні млинці сирим фаршем, зверху викласти шар морквини з цибулею, зелень. Все скласти один на одного за цим принципом.
Викласти торт на деко, змастити масою сиру і майонезу. Випікати в духовці 15-20 хвилин при 180 С.