Капустяний торт

Капустяний торт

Інгредієнти

500-600 г капусти
3-5 столові ложки борошна
3 яйця
сіль, перець, спеції за смаком
2 цибулини
2-3 морквини
500 г фаршу
100 г тертого сиру
3-4 столові ложки майонезу
олія для смаження
зелень

Приготування

Капусту дрібно нашаткувати або подрібнити в блендері. Додати яйця, сіль, перець, спеції за смаком і борошно. Все перемішати. На сковороді спекти млинці, остудити.

Цибулю подрібнити, на крупній тертці подрібнити морквину – все обсмажити. Посолити, поперчити. Фарш посолити.

Змастити капустяні млинці сирим фаршем, зверху викласти шар морквини з цибулею, зелень. Все скласти один на одного за цим принципом.

Викласти торт на деко, змастити масою сиру і майонезу. Випікати в духовці 15-20 хвилин при 180 С.

Подобається допис? Поділіться з друзями: