Картопля відварна під яєчним соусом

Картопля відварна під яєчним соусом

Інгредієнти

картопля – 5 шт.
яйця – 3 шт.
зелена цибуля пучок
вершкове масло шматок
майонез – 3 ст. л.
вершки – 0,5 ст.
сіль
обсмажені шматочки бекону або копченої ковбаски

Приготування

Картоплю відварити (можна в шкірці, можна без, кому як подобається). Яйця зварити, почистити. Білки нарізати шматочками, жовтки перетерти з подрібненою цибулею, майонезом, вершковим маслом і вершками.

Полити гарячу картоплю соусом, посипати шматочками смаженого бекону і подавати до столу, дуже проста, але дуже смачна страва!

Подобається допис? Поділіться з друзями: