Зміст
Інгредієнти
картопляне пюре – 500 г кукурудзяний крохмаль – 2 ст.л. шампіньйони – 5 шт. сушені білі гриби – 200 г ріпчаста цибуля – 1 шт. оливкова олія – 1 ст.л. чебрець – 2 гілочки петрушка – 1/2 пучка
Приготування
У готове картопляне пюре додати кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішати і викласти на деко. Запікати 20 хвилин при температурі 180 С.
Для начинки обсмажити дрібно рубану цибулю, білі гриби і печериці. Посипати чебрецем і додати свіжу петрушку.
Начинку викласти на картопляний корж і згорнути рулет. Змастити оливковою олією і відправити в духовку ще на 10-15 хвилин.