Картопляний рулет з білими грибами та печерицями

Картопляний рулет з білими грибами та печерицями

Інгредієнти

картопляне пюре – 500 г
кукурудзяний крохмаль – 2 ст.л.
шампіньйони – 5 шт.
сушені білі гриби – 200 г
ріпчаста цибуля – 1 шт.
оливкова олія – 1 ст.л.
чебрець – 2 гілочки
петрушка – 1/2 пучка

Приготування

У готове картопляне пюре додати кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішати і викласти на деко. Запікати 20 хвилин при температурі 180 С.

Для начинки обсмажити дрібно рубану цибулю, білі гриби і печериці. Посипати чебрецем і додати свіжу петрушку.

Начинку викласти на картопляний корж і згорнути рулет. Змастити оливковою олією і відправити в духовку ще на 10-15 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: