Зміст
Інгредієнти
Для тіста
борошно – 300 г.
яйця – 3 шт.
вода – 1 ст. л.
сіль – за смаком
оливкова олія – 1 ст. л.
Для начинки
куряча грудка – 1 шт.
яйця – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
тертий сир – 40 г.
печериці – 100 г.
рослинна олія для смаження
сіль – за смаком
Приготування тортелліні з куркою і печерицями
Грудку посолити і готувати в чаші пароварки 25 хвилин. Гриби обжарити з цибулею і пропустити через м’ясорубку разом з грудкою. Добавити сир і яйце. Перемішати.
Замісити еластичне тісто. Тонко розкачати і вирізати невеличкі кружальця. У центр кожного кружечка покласти трохи начинки.
Скріпити по краях, потім куточки один з одним. Відварити в злегка підсоленій воді.