Тортелліні з куркою і печерицями

Тортелліні з куркою і печерицями

Інгредієнти

Для тіста

борошно – 300 г.
яйця – 3 шт.
вода – 1 ст. л.
сіль – за смаком
оливкова олія – 1 ст. л.

Для начинки

куряча грудка – 1 шт.
яйця – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
тертий сир – 40 г.
печериці – 100 г.
рослинна олія для смаження
сіль – за смаком

Приготування тортелліні з куркою і печерицями

Грудку посолити і готувати в чаші пароварки 25 хвилин. Гриби обжарити з цибулею і пропустити через м’ясорубку разом з грудкою. Добавити сир і яйце. Перемішати.

Замісити еластичне тісто. Тонко розкачати і вирізати невеличкі кружальця. У центр кожного кружечка покласти трохи начинки.

Скріпити по краях, потім куточки один з одним. Відварити в злегка підсоленій воді.

Подобається допис? Поділіться з друзями: