Перець з часником і петрушкою

Перець з часником і петрушкою

Інгредієнти

6 кг. перцю
3 головки часнику
пучок зеленої петрушки

Заливка на 1 л. води

2 стакани олії
1 стакан оцту
2 ст. ложки цукру
3 ст. ложки солі
лавровий лист

Приготування

3 кг. червоного і 3 кг. жовтого перцю вимити, видалити плодоніжки і насіння, розрізати на 2 частини.

У киплячому маринаді варити перець 3 – 4 хвилини. Укласти перець в стерилізовані банки, пересипаючи часником і петрушкою, залити маринадом, в якому він варився.

Стерилізувати: півлітрові банки – 10 хвилин, літрові – 15 хвилин, закатати.

Подобається допис? Поділіться з друзями: