Час приготування – 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
морква – 800 г цибуля ріпчаста – 1 головка коріандр мелений – 1 ч. ложка насіння кмину мелене – 1 ч. ложка паприка мелена – 1 ч. ложка бульйон овочевий – 1 л грінки часникові перець чорний мелений сіль
Приготування
Цибулю дрібно порубайте, моркву наріжте кружечками і пасеруйте на олії на слабкому вогні, помішуючи, 5 хвилин.
Додайте коріандр, кмин, паприку і пасеруйте, помішуючи, ще хвилину.
Пасеровані овочі залийте гарячим бульйоном, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 10 хвилин.
Овочі з бульйоном збийте в міксері або кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Знову перелийте в каструлю, посоліть, поперчіть і доведіть на помірному вогні до кипіння.