Час приготування – 30 хвилин
Зміст
Інгредієнти 4 порції
картопля – 4 шт. капуста цвітна – 200 г морква – 1 шт. стебла селери – 4 шт. цибуля-порей – 1/4 стебла кабачок – 1/2 шт. перець солодкий – 1 шт. помідори – 2 шт. вода – 4 склянки масло топлене – 2 ст. ложки сметана – 4 ст. ложки сіль
Приготування
Моркву і цибулю-порей наріжте кружальцями, перець – соломкою. Спасеруйте овочі на топленому маслі.
Картопля, стебла селери і кабачок наріжте скибочками, капусту розберіть на суцвіття.
У киплячу воду покладіть картоплю і доведіть до кипіння. Додайте кабачок, селеру, капусту, пасеровані овочі і варіть 10 хвилин. Наприкінці варіння покладіть нарізані часточками помідори, посоліть і варіть суп ще 5 хвилин.
Подавайте суп зі сметаною і рубаною зеленню.