Гаспачо

Гаспачо

Час приготування – 30 хвилин + охолодження

Інгредієнти на 4 порції

помідори – 4 шт.
перець солодкий – 2 шт.
огірки – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 1 головка
часник – 2 зубчики
олія оливкова – 1/2 склянки
сік лимонний – 2 ч. ложки
зелень петрушки і кропу рубана – 3 ст. ложки
сухарики – 50 г
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Цибулю наріжте дольками. Помідори надріжте крестнакрест, обдайте окропом, очистіть від шкірки і розріжте на 3-4 частини.

Огірки очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Солодкі перці розріжте навпіл, очистіть від насіння і перегородок і наріжте кубиками.

Помідори, солодкий перець, огірки, цибулю і часник подрібніть блендером.

До овочів додайте лимонний сік, оливкову олію, посоліть, поперчіть, перемішайте. Поставте суп в холодильник на 3 години.

При подачі суп розлийте по тарілках, посипте рубаною зеленню і сухариками.

Подобається допис? Поділіться з друзями: