Час приготування – 30 хвилин + охолодження
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
помідори – 4 шт. перець солодкий – 2 шт. огірки – 2 шт. цибуля ріпчаста – 1 головка часник – 2 зубчики олія оливкова – 1/2 склянки сік лимонний – 2 ч. ложки зелень петрушки і кропу рубана – 3 ст. ложки сухарики – 50 г перець чорний мелений сіль
Приготування
Цибулю наріжте дольками. Помідори надріжте крестнакрест, обдайте окропом, очистіть від шкірки і розріжте на 3-4 частини.
Огірки очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Солодкі перці розріжте навпіл, очистіть від насіння і перегородок і наріжте кубиками.
Помідори, солодкий перець, огірки, цибулю і часник подрібніть блендером.
До овочів додайте лимонний сік, оливкову олію, посоліть, поперчіть, перемішайте. Поставте суп в холодильник на 3 години.
При подачі суп розлийте по тарілках, посипте рубаною зеленню і сухариками.