Час приготування: 50 хвилин + замочування
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
квасоля червона – 300 г горіхи волоські – 100 г цибуля ріпчаста – 1-2 головки вода – 8 склянок сік гранатовий – 2 склянки зелень петрушки, кропу, селери, кінза, м’ята по 1-2 гілочки перець пекучий – 1/2 стручка сіль
Приготування
Квасолю замочіть в холодній воді на 6-8 годин, воду злийте. Квасолю залийте свіжою водою (8 склянок) і варіть до готовності.
Коли квасоля розвариться, розімніть її, щоб не залишилося цілих зерен, всипте рубані горіхи, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і стручковий перець, посоліть і варіть ще 10 хвилин.
Додайте в суп дрібно нарізану зелень, варіть ще 3 хвилини, потім влийте гранатовий сік і дайте закипіти.