Пісний суп з червоної квасолі

Пісний суп з червоної квасолі

Час приготування: 50 хвилин + замочування

Інгредієнти на 6 порцій

квасоля червона – 300 г
горіхи волоські – 100 г
цибуля ріпчаста – 1-2 головки
вода – 8 склянок
сік гранатовий – 2 склянки
зелень петрушки, кропу, селери, кінза, м’ята по 1-2 гілочки
перець пекучий – 1/2 стручка
сіль

Приготування

Квасолю замочіть в холодній воді на 6-8 годин, воду злийте. Квасолю залийте свіжою водою (8 склянок) і варіть до готовності.

Коли квасоля розвариться, розімніть її, щоб не залишилося цілих зерен, всипте рубані горіхи, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і стручковий перець, посоліть і варіть ще 10 хвилин.

Додайте в суп дрібно нарізану зелень, варіть ще 3 хвилини, потім влийте гранатовий сік і дайте закипіти.

Подобається допис? Поділіться з друзями: