У 100 грамах оригінальної “Нутелли” близько 600 калорій. Домашню пасту з горіха і квасолі можна назвати на 100% дієтичною, але вона значно корисніша її промислової “колеги”.
Зміст
Інгредієнти для домашньої Нутелли з квасолі
відварена червона квасоля – 200 г
фундук або волоські горіхи – 100 грам
фінікі – 120 г
какао – 20 г
вода – 100 мл
Приготування домашньої Нутелли
Необхідно замочити на ніч у воді фініки і квасолю. Вийняти з фініків кісточки, квасолю відварити до готовності, а воду, в якій варилася квасоля – залишити осторонь, вона може згодом стати в нагоді.
У сотейнику змішати какао і воду – поставити сотейник на вогонь і, помішуючи, дати цій суміші закипіти. Після закипання зменшити вогонь і варити до тих пір, поки суміш не стане густою.
Обсмажити фундук на сухій сковороді до легкого рум’янцю. Зі всіх інгредієнтів зробити пюре. Якщо суміш виявилася занадто густою, то потрібно додати квасолевий відвар.
Дати трохи Нутеллі охолонути.