Зміст
Інгредієнти
варена куряча грудка – 350 гр. помідори – 2-3 шт. болгарський перець – 2-3 шт. свіжі огірки – 2 шт. житні сухарики – 80 гр. сир твердих сортів – 150 гр. майонез – за смаком часник – 1 головка
Приготування
Нарізаємо або рвемо курячу грудку на невеликі шматочки. Беремо тарілку або салатницю і вкладаємо в неї нашу курочку, трохи прим’яв її на дно.
Помідор нарізаємо на невеликі смужки або кубики. Половину головки часнику пропускаємо через прес і змішуємо в ємності разом з подрібненими помідорами і невеликою кількістю майонезу.
Отриману суміш викладаємо поверх курки. Якщо від помідор утворилося багато рідини, то її необхідно попередньо злити.
Очищаємо болгарський перець від насіння і нарізаємо на маленькі кубики. Часник, що залишився, пропускаємо через прес і змішуємо разом з перцем і майонезом.
Викладаємо суміш з перцю поверх томатів.
Огірки нарізаємо кубиками й викладаємо наступним шаром.
Наступний шар робимо з сухариків.
Потім йде шар сухариків, який потрібно змастити тонким шаром майонезу.
Пропускаємо сир через дрібну терку і щедро посипаємо салат.
Відправляємо салат з куркою, сиром і сухариками в холодильник на 60 хвилин.