Зміст
Інгредієнти
200 г білокачанної капусти 1 свіжий огірок 2 свіжих помідорів 1 болгарський перець 3 ст. л. олії 1 пучок кропу (зелень) 2-3 зубчики часнику 1 пучок солі 1 пучок перцю чорного меленого 1/4 ч. л. цукру 1 ч. л. яблучного оцту
Приготування
Овочі вимити й обсушити.
У миску нашаткувати капусту, соломкою нарізати огірок і кубиками нарізати болгарський перець.
Додати сіль, цукор, оцет перець. Добре перемішати руками і трохи пом’яти салат. Додати нашаткований кріп, нарізані кубиками помідори і дрібно нашаткований часник.
Перемішати і заправити олією. Викласти на тарілки і подавати до столу.