Овочевий салат

Овочевий салат

Інгредієнти

200 г білокачанної капусти
1 свіжий огірок
2 свіжих помідорів
1 болгарський перець
3 ст. л. олії
1 пучок кропу (зелень)
2-3 зубчики часнику
1 пучок солі
1 пучок перцю чорного меленого
1/4 ч. л. цукру
1 ч. л. яблучного оцту

Приготування

Овочі вимити й обсушити.

У миску нашаткувати капусту, соломкою нарізати огірок і кубиками нарізати болгарський перець.

Додати сіль, цукор, оцет перець. Добре перемішати руками і трохи пом’яти салат. Додати нашаткований кріп, нарізані кубиками помідори і дрібно нашаткований часник.

Перемішати і заправити олією. Викласти на тарілки і подавати до столу.

Подобається допис? Поділіться з друзями: