Зміст
Інгредієнти
1 склянка квасолі 1 упаковка крабових паличок (270 г) 150 г твердого сиру 10 шт. редису 1 цибулина 1 солоний огірок 1/2 пучка зеленої цибулі 3 ст. ложки олії 2 ст. ложки лимонного соку 1 ч. ложка соєвого соусу 1/2 ч. ложки червоного меленого перцю 1/2 ч. ложки майорану сіль за смаком
Приготування
Квасолю відварити. Потім відкинути на друшляк, щоб стекла рідина, й охолодити. Крабові палички розморозити, нарізати невеликими кубиками й покласти в емальовану або скляну посудину. Підготовлені крабові палички полити лимонним соком, перемішати й дати постояти при кімнатній температурі близько 15 хв.
Сир натерти на крупній тертці. Редис вимити, нарізати невеликими скибочками, посолити й перемішати. Сік, що утворився, злити. Цибулю почистити, вимити й дрібно нашаткувати. Солоний огірок нарізати невеликими шматочками. Зелену цибулю добре промити й здрібнити.
Змішати варену квасолю, крабові палички, сир, редис, солоний огірок і ріпчасту цибулю. Приготувати салатну заправку з олії, соєвого соусу, червоного меленого перцю, майорану, солі і полити нею салат. Ретельно перемішати всі компоненти.