Час приготування – 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
морква – 250 г яблука – 200 г капуста білокачанна – 200 г редька – 150 г зелень петрушки або кропу – 70 г
Для заправки
олія – 2 ст. ложки оцет 3%-й або сік лимонний – 1 ч. ложка перець чорний мелений цукор сіль
Приготування
Моркву і редьку натріть на крупній тертці. Яблука звільніть від насіннєвої коробочки і також натріть на крупній тертці. Капусту нашаткуйте. Зелень дрібно порубайте.
Для заправки оцет змішайте з цукром, сіллю і перцем за смаком, потім при безперервному збиванні поступово влийте олію.
Овочі та яблука змішайте, полийте заправкою і знову добре перемішайте.
При подачі салат укладіть гіркою в салатник і посипте рубаною зеленню.