Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
сир пекоріно – 100 г фузіллі – 150 г помідори черрі – 12 шт. оливки без кісточок – 12 шт. горіхи волоські смажені рубані – 4 ст. ложки базилік – 6 листочків сіль
Для соусу
майонез – 1/2 склянки зелень петрушки рубана – 1 ст. ложка сік лимонний – 1 ст. ложка перець чорний мелений сіль
Приготування
У велику каструлю налийте 5 л води. Доведіть до кипіння і всипте сіль з розрахунку 10 г на 1 л води.
Фузіллі відваріть в киплячій воді до готовності, не накриваючи каструлю кришкою. Воду злийте, фузіллі охолодіть.
З помідорів зніміть шкірку і розріжте їх навпіл. Сир натріть на крупній тертці або наріжте соломкою.
Оливки розріжте навпіл.
Для соусу змішайте перераховані інгредієнти.
Фузіллі змішайте з помідорами, оливками і горіхами.
При подачі полийте салат приготовленим соусом, посипте рубаними горіхами, сиром і оформіть листочками базиліку.