Теплий салат з червоної квасолі

Теплий салат з червоної квасолі

Інгредієнти

квасоля консервована червона – 1 банка
гриби – 150 г.
горіхи волоські – 100 г.
зелень за смаком

Для заправки

оцет винний білий – 1 ст. ложка
олія – 1/8 склянки
гірчиця – 1/2 ч. ложки
сіль, перець за смак

Приготування

Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду. У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.

Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати. Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: