Зміст
Інгредієнти
печиво бісквітне – 200 г.
масло вершкове – 250 г.
Для начинки
шоколад білий – 300 г.
сир – 250 г.
йогурт натуральний – 300 г.
яйця – 2 шт.
желатин – 10 г.
сік і цедра 1 апельсина
Вихід – 6 порцій
Приготування чізкейка з білим шоколадом
Печиво подрібніть за допомогою блендера. Влийте розтоплене масло і перемішайте.
Масу з печива викладіть в круглу роз’ємну форму для випічки, змащену маслом, розрівняйте і поставте в холодильник на 15 хвилин.
Желатин залийте апельсиновим соком, дайте йому набрякнути до прозорості, потім розчиніть на водяній бані.
Сир і йогурт змішайте і збийте блендером до отримання однорідної маси. Яєчні білки збийте до стійкої піни і підмісіть до начинки.
Не перестаючи збивати сирну масу, додайте апельсиновий сік з желатином, терту цедру, яєчні жовтки.
Шоколад розламайте на шматки, розтопіть на водяній бані і додайте до сирної маси.
Викладіть начинку в форму з основою для чізкейку і охолоджуйте десерт до повного застигання начинки.