Пісочне печиво “Собачки”

Пісочне печиво "Собачки"

Інгредієнти для пісочного печива “Собачки”

борошно – 320 г
цукор – 100 г
вершкове масло – 200 г
какао – 2 ст. л.
пакетик ванільного цукру

Приготування пісочного печива “Собачки”

До розм’якшеного вершкового масла додайте ванільний цукор і цукровий пісок. Все ретельно перемішайте, потім в суміш з масла і цукру додайте борошно в кілька підходів. Тісто має бути м’яким і еластичним.

Готове тісто розділити на дві рівні частини. В одну з них додайте какао.

Потім обидва шматка загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин.

Охолоджене тісто потрібно розім’яти і розкачати в пласт товщиною 3-4 мм. Для фігурок потрібна формочка у вигляді сердечка. Виріжте їх з світлого і темного тіста. Шоколадні сердечка розділіть на дві половинки.

На деко викладіть світлі сердечка, а з темних половинок зробіть поруч вушка.

З шоколадного тіста скачайте маленькі кульки, з них робляться ротик і очі.

Випікайте печиво при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.

Приготування пісочного печива “Собачки”: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: