Зміст
Інгредієнти для пісочного печива “Собачки”
борошно – 320 г
цукор – 100 г
вершкове масло – 200 г
какао – 2 ст. л.
пакетик ванільного цукру
Приготування пісочного печива “Собачки”
До розм’якшеного вершкового масла додайте ванільний цукор і цукровий пісок. Все ретельно перемішайте, потім в суміш з масла і цукру додайте борошно в кілька підходів. Тісто має бути м’яким і еластичним.
Готове тісто розділити на дві рівні частини. В одну з них додайте какао.
Потім обидва шматка загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник на 30 хвилин.
Охолоджене тісто потрібно розім’яти і розкачати в пласт товщиною 3-4 мм. Для фігурок потрібна формочка у вигляді сердечка. Виріжте їх з світлого і темного тіста. Шоколадні сердечка розділіть на дві половинки.
На деко викладіть світлі сердечка, а з темних половинок зробіть поруч вушка.
З шоколадного тіста скачайте маленькі кульки, з них робляться ротик і очі.
Випікайте печиво при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.