Кіш із слабосоленою червоною рибою

Кіш із слабосоленою червоною рибою

Інгредієнти для тіста

борошно пшеничне та борошно рисове 50/50 – 200 г.
сметана 10% – 2 ст. л.
масло вершкове – 100 г.
яйце – 1 шт.

Інгредієнти для начинки

червона риба с/с – 300 г
броколі – 300 г
вершки 20% – 150 мл
яйце – 2 шт.
сир твердий голландський – 50 г
цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
зелень
сіль

Приготування

Готуємо тісто

Вершкове масло потерти на великій тертці.

Змішати сметану, борошно, олію, сіль та яйце.

Ретельно змішуємо та прибираємо в холодильник на півгодини.

Готуємо начинку

Червону рибу нарізати на невеликі шматочки.

Сир потерти на дрібній тертці.

Цибулю нарізати кубиками.

Зелень дрібно нарізати.

Змішуємо рибу, броколі, зелень, вершки, яйця, сир та цибулю.

Дістаємо тісто та викладаємо у форму для випічки.

Робимо по краях бортики та виливаємо у форму нашу начинку.

Випікаємо при температурі 200 градусів 40-50 хвилин (може знадобитися трохи більше або менше часу).

Дістаємо із духовки.

Даємо охолонути.

Подобається допис? Поділіться з друзями: