Зміст
Інгредієнти на 8 порцій
борошно пшеничне – 600 г гарбуз – 200 г дріжджі пресовані – 20 г яйце – 1 шт. цукор – 2 ст. ложки вода – 1 стакан масло вершкове – 4 ст. ложки мигдаль рубаний – 50 г сіль – 1 щіпка
Приготування
У теплій воді розчиніть дріжджі, всипте борошно, додайте цукор, сіль, яйце, масло і замісіть тісто. Тісто накрийте серветкою, залиште на 3 години, зробіть 2 обминання в процесі бродіння.
Гарбуз натріть на тертці.
У тісто додайте тертий гарбуз, перемішайте і дайте йому знову піднятися.
З тіста сформуйте кульки, розкачайте їх, потім за допомогою виїмки зробіть у центрі отвір.
Викладіть бублики на деко, застелене пергаментом, дайте їм піднятися, посипте мигдалем і випікайте 20 хвилин при 200 °С.