Гарбузові бублики

Гарбузові бублики

Інгредієнти на 8 порцій

борошно пшеничне – 600 г
гарбуз – 200 г
дріжджі пресовані – 20 г
яйце – 1 шт.
цукор – 2 ст. ложки
вода – 1 стакан
масло вершкове – 4 ст. ложки
мигдаль рубаний – 50 г
сіль – 1 щіпка

Приготування

У теплій воді розчиніть дріжджі, всипте борошно, додайте цукор, сіль, яйце, масло і замісіть тісто. Тісто накрийте серветкою, залиште на 3 години, зробіть 2 обминання в процесі бродіння.

Гарбуз натріть на тертці.

У тісто додайте тертий гарбуз, перемішайте і дайте йому знову піднятися.

З тіста сформуйте кульки, розкачайте їх, потім за допомогою виїмки зробіть у центрі отвір.

Викладіть бублики на деко, застелене пергаментом, дайте їм піднятися, посипте мигдалем і випікайте 20 хвилин при 200 °С.

Подобається допис? Поділіться з друзями: