Картопляна піца на сковороді

Картопляна піца на сковороді

Інгредієнти

для основи

картопля – 3-4 шт.
борошно – 2 ст.л.
яйце – 1 шт.
сіль, перець за смаком

для начинки

майонез – 200 гр.
часник – 2 зубчики
помідори (або кетчуп) – 2 шт.
ковбаса (будь-яка) – 150 гр.
сир 200 гр.

Приготування

Часник видавлюємо в майонез часникодавкою.

Нарізаємо кубиками помідори і ковбасу, нарізаємо пластинками сир (можна натерти, кому як зручно).

Натираємо на тертці картоплю. У натерту масу кладемо борошно, яйце, сіль, перець. Перемішуємо.

На розпечену сковороду з рослинним маслом (бажано маленького розміру, що б зручно було перевертати “млинець”) викладаємо масу з картоплі. Зменшуємо вогонь до малого.

Коли картопляний млинець підсмажиться до золотистої скоринки, перевертаємо його. І тут же намазуємо майонезом, викладаємо помідори, ковбаску, сир. Накриваємо кришкою і смажимо ще 2 хвилини. Вимикаємо вогонь, піца готова.

Подобається допис? Поділіться з друзями: