Зміст
Інгредієнти
для основи
картопля – 3-4 шт. борошно – 2 ст.л. яйце – 1 шт. сіль, перець за смаком
для начинки
майонез – 200 гр. часник – 2 зубчики помідори (або кетчуп) – 2 шт. ковбаса (будь-яка) – 150 гр. сир 200 гр.
Приготування
Часник видавлюємо в майонез часникодавкою.
Нарізаємо кубиками помідори і ковбасу, нарізаємо пластинками сир (можна натерти, кому як зручно).
Натираємо на тертці картоплю. У натерту масу кладемо борошно, яйце, сіль, перець. Перемішуємо.
На розпечену сковороду з рослинним маслом (бажано маленького розміру, що б зручно було перевертати “млинець”) викладаємо масу з картоплі. Зменшуємо вогонь до малого.
Коли картопляний млинець підсмажиться до золотистої скоринки, перевертаємо його. І тут же намазуємо майонезом, викладаємо помідори, ковбаску, сир. Накриваємо кришкою і смажимо ще 2 хвилини. Вимикаємо вогонь, піца готова.