Піца у булочках

Піца у булочках

Інгредієнти

тісто для піци
соус маринара
60 г пепероні, дрібно нарізати
115 г тертого сиру (моцарела, чеддер чи будь-який інший)
1/4 склянки соди
2 столові ложки цукру
3 столові ложки розтопленого вершкового масла
сіль грубого помелу

Приготування

Духовку нагрійте до 175 градусів. Тісто розімніть на обробній дошці. Зліпіть із тіста довгу «ковбаску». Розріжте його на 16 частин. Кожну розкачайте на дошці, присипану борошном.

Викладіть на кожне розкатане тісто 1-2 столові ложки соусу, 2 столові ложки сиру і 1 столову ложку нарізаної пепероні.

Піца у булочках

Тісто злегка змочіть по краю і все щільно скріпіть, щоб начинка опинилася всередині.

Піца у булочках

Викладіть булочки на деко. Закип’ятіть велику каструлю з водою, куди закиньте соду і 2 столові ложки цукру (вода активно вируватиме). Закиньте в киплячу воду булочки (по 4 шт. за раз), залиште поваритися на 30 секунд і виловіть шумівкою їх, поверніть на деко.

Піца у булочках

Змастіть кожну розтопленим вершковим маслом, присипте сіллю великого помелу. Випікайте при 175 градусах до золотисто-коричневої скоринки.

Подобається допис? Поділіться з друзями: