Час приготування – 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
тісто листкове – 500 г сир – 150 г сир твердий тертий – 150 г помідори черрі – 8 шт. яйця – 3 шт. огірок – 1 шт. зелень кропу – 1 пучок сіль
Приготування
Листкове тісто тонко розкачайте і викладіть у форму, змочену водою. Зробіть в тісті кілька проколів.
Сир протріть через сито, посоліть, змішайте зі збитими яйцями і викладіть на тісто.
Помідори розріжте навпіл, викладіть на сир, посипте тертим сиром, зеленню, поперчіть.
Запікайте 25 хвилин при 220 °С.
Сир можна назвати універсальним продуктом, адже він поєднується з різними інгредієнтами, як з прісними, так і солоними, гострими і солодкими.